Meer belcomfort met stralingwerende covers

We hebben het in de telecomsector liever niet over straling. Toch is er helemaal niets mis mee om wel goed en verantwoord om te gaan met het gegeven dat we draadloos werken met allerlei apparaten. De stralingwerende Protecht covers zijn er om de zakelijke gebruiker juist dat extra comfort te bieden.


Ondernemer

Creatief ondernemer Daan Herbes merkte dat tijdens het bellen met zijn smartphone aan het hoofd zijn oor onnatuurlijk warm werd tijdens langere telefoongesprekken. Ook kreeg hij regelmatig hoofdpijn als hij lang belde. Hierop heeft Daan in zijn zolderkamer prototypes voor smartphone covers ontwikkeld, die smartphone gebruikers afschermen van straling tijdens het bellen, waardoor deze klachten verdwenen. Met het merk Protecht brengt deze jonge ondernemer de eerste stralingwerende smartphone-covers op de markt, waarmee de zakelijke gebruiker gerust en comfortabel een lang gesprek kan voeren. Zelf zegt hij over zijn product: ”Het laatste wat ik wil is roepen dat smartphones schadelijk zijn voor de beller, want dan kom je in eindeloze discussies terecht. Wat ik belangrijk vind is dat we met Protecht een product brengen, dat net als elke cover, de smartphone beschermt tegen de gebruiker, maar de gebruiker ook tegen de smartphone. Als de techniek er is, waarom zou je die dan niet gebruiken?“


Materiaal

De Protecht covers zijn bekleed met materiaal bestaande uit zeer fijn geweven koper, nikkel en polyester. Dit speciaal ontwikkelde materiaal blokkeert de hoogfrequente straling die een telefoon nodig heeft om contact te houden met de zendmast. Dankzij deze eigenschap weert dit materiaal volgens deskundigen de hoogfrequente straling tot wel 99%. Omdat het materiaal alleen verwerkt zit in de schermafsluitende zijde die men aan het hoofd houdt, verliest de telefoon geen bereik.


Productlijn

Protecht biedt naast een standaard assortiment ook tailor-made oplossingen waarmee je een eigen logo kunt laten integreren en zelf de kleur kunt kiezen. De productlijn zal steeds worden uitgebreid. Kijk op www.protecht.nl/zakelijk voor meer informatie en de bestelmogelijkheden.


Protecht

Deel dit bericht
FacebookTwitterLinkedInGoogle+Delen
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie