Loyalty programma helpt bij motivatie

Natuurlijk dient iedere reseller zijn omzet te laten groeien met mooie producten en diensten die door een gemotiveerd team bij klanten worden aangeboden. Om het personeel optimaal gemotiveerd te houden kan het geen kwaad om zo nu en dan een extra stimulans te geven in de vorm van een individuele prestatiebeloning, anders dan louter financieel. De betrokkenheid wordt nog eens verhoogd bij een teambeloning. In samenwerking met MaxMotiv biedt BlueLine resellers de mogelijkheid om hun medewerkers in een beloningsprogramma te laten participeren. Dus op naar de Efteling of naar Landal GreenParcs!  

Beloning

Iedereen vindt het leuk om iets te krijgen. Als directie is het zeker leuk om een beloning aan te bieden aan medewerkers als daar aanleiding toe is. Het is bewezen dat het geven en krijgen van cadeaus bijdraagt aan een goede verstandhouding tussen mensen en dat dit de betrokkenheid vergroot. Daarbij is het geven van iets tastbaars aansprekender en persoonlijker dan een financiële beloning. Een individuele en/of teambeloning bij het behalen van een vastgestelde doelstelling in de vorm van entréekaarten voor een pretpark of een weekendje Landal motiveert en verhoogt de prestaties. Bovendien is het goed voor de sfeer tussen de medewerkers.

MaxMiles

BlueLine heeft in samenwerking met loyaltyspecialist MaxMotiv een motivatieprogramma klaar staan. In dit programma sparen medewerkers MaxMiles wanneer er vooraf overeengekomen doelstellingen worden behaald. Het sparen wordt online inzichtelijk gemaakt zodat iedere deelnemer altijd een actueel beeld heeft van de door hem (of het team) behaalde resultaten. Men ziet direct in hoeverre de beoogde beloning is gerealiseerd.  kunt ervoor kiezen om medewerkers individueel te belonen of een doelstelling per team of afdeling op te zetten. Gedurende een vastgestelde periode hebben deelnemers de tijd om hun doelstelling te realiseren.

Bij BlueLine sparen als reseller

Veel producten in deze MSP24 Inside kunnen door de reseller worden ingezet om new business te genereren. Vanaf de volgende editie van dit magazine en de online nieuwsbrief zien resellers wat ze kunnen verdienen als ze met de getoonde producten aan de slag gaan. Sparen met MaxMiles kan voor gratis toegang tot pretparken in Nederland of voor Landal Greenparcs. Spaar voor pretparken of voor een weekend Landal GreenParcs met het MSP24-spaarprogamma! Neem voor meer informatie contact op met: HP van Tilburg: [T] 06-53664646 [E] hp@mxmblueline.nl.

Deel dit bericht
FacebookTwitterLinkedInGoogle+Delen
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie