Five 4 U introduceert de B2B Apple Mobility Desk

Sinds een paar jaar verschuift de focus binnen mobiliteit van hardware naar applicaties en oplossingen. Hardware wordt ook steeds meer als een service (HaaS) ingezet. De zakelijke eindklant vraagt een volledige end-to-end-oplossing en wil daarin volledig ontzorgd worden door de ICT dienstverlener. De gespecialiseerde Apple distributeur Five 4 U ondersteunt resellers hierin door proactief op zoek te gaan naar verticale oplossingen, app-ontwikkelaars en producten waarmee deze oplossingen kant-en-klaar kunnen worden aangeboden. Deze diensten zijn gebundeld in de B2B Apple Mobility Desk.

Five 4 U is in Nederland al ruim 20 jaar één van de officiële Apple distributeurs met een grote focus en specialisme. In de zakelijke markt is de vraag naar iPhones, iPads en MacBooks, en daarmee de noodzaak van efficiënt beheer, de afgelopen jaren sterk toegenomen. Five 4 U biedt uitkomst met de introductie van de B2B Apple Mobility Desk. Het programma voorziet resellers van een direct aanspreekpunt, en een breed scala aan diensten zoals het Apple DEP & MDM-omgeving, inruilprogramma’s, verschillende financieringsmodellen, hard- en soft bundeling en advanced logistics fulfillment.

Het programma geeft resellers volledige toegang tot Five 4 U’s gecertificeerde Apple specialisten, producten en diensten, zoals:

  • Volledig assortiment van alle Apple producten (Mac, iPod, Watch, iPad & iPhone)
  • Uitgebreide range van Apple compatible accessoires (Health- & Homekit)
  • Apple Business Manager
  • Apple gecertificeerd verkoop- & inkoopteam
  • Breed netwerk van services, partners en ontwikkelaars
  • Business Development Afdeling
  • App Development Centre

Via dit professionele team is de B2B Apple Mobility Desk in staat de reseller snel de juiste verkoopondersteuning te bieden.

Beheer via DEP & Support

De B2B Apple Mobility Desk voorziet in een aantal, speciaal op verticals ontwikkelde, programma’s die Five 4 U samen met de reseller kan uitvoeren. Zo is er via een uitgebreid netwerk van applicatie ontwikkelaars een visie en programma ontwikkeld voor marktsegmenten zoals: gezondheidszorg, educatie, overheid en finance. Het Apple DEP programma vormt, in combinatie met MDM, een extra veilige omgeving voor het op afstand beheren van iPhones, iPad’s en Mac OSx. Five 4 U is hier volledig voor gecertificeerd en voldoet daarmee aan zeer strenge eisen. Ook kan Five 4 U bij grotere projecten de logistieke dienstverlening overnemen. In-, op-en uitslag , run in services, bundeling, Swap/RMA service en buy back: het zijn allemaal snelle termen die staan voor extra services die gewenst zijn om projecten succesvol te kunnen uitvoeren.

Certified Apple reseller worden?

De B2B Apple Mobility Desk is beschikbaar voor alle resellers. Voor resellers die het traject kunnen en willen doorlopen om gecertificeerd Apple reseller te worden, gelden extra gunstige inkoopvoorwaarden en servicecondities. Neem voor meer informatie contact op met Jeroen de Rapper van Five 4 U of kijk op www.five4u.com.

Deel dit bericht
FacebookTwitterLinkedInGoogle+Delen
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie