De voordelen van smartboards voor bedrijven

smartboards

De penetratie van smartboards in de zakelijke markt komt nog niet boven de tien procent uit. Buiten de educatieve sector zijn er slechts weinig bedrijven die de vergaderkamers hebben voorzien van moderne interactieve schermen. Daar ligt een mooie kans voor de ICT-reseller, die samen met specialist KEBE de installatie en service kan regelen.

Wie kent dat gevoel van verbazing ook: ’s ochtends de kinderen afgezet op school waar ze met zo’n hypermodern smartboard aan de slag gaan en dan zelf een uur later op zoek zijn naar een werkende stift voor op het uitgemergelde whiteboard op kantoor.


Smartboards hebben een aantal grote voordelen ten opzichte van traditionele whiteboards:

  • Betere uitstraling: smartboards zien er veel verzorgder uit dan whiteboards.
  • Interactiever: een smartboard kan niet alleen door de presentator worden beschreven. Participanten van de meeting kunnen via hun laptops participeren in de presentatie.
  • UC-clients: een smartboard kan worden gebuikt voor een conference call in combinatie met Skype for Business of welke UC-client dan ook.
  • Veiliger: op menig whiteboard blijven confidentiële aantekeningen staan met alle gevolgen van dien. Een smartboard heeft dat risico niet. Vergadering afgesloten: aantekeningen weg.

Belemmeringen wegnemen

De reden dat de penetratie van smartboards nog erg laag is, zit in een aantal factoren. De voornaamste reden is het feit dat veel bedrijven er gewoonweg niet aan denken. Ze hebben dus een duwtje nodig van hun ICT-reseller die ook al de telefonie en/of de IT verzorgd.


KEBE Repair + Service BV

KEBE Repair + Service B.V. installeert, onderhoudt en repareert elk merk smartboard uit naam van de reseller. KEBE heeft inmiddels 30 jaar ervaring in installatie, onderhoud en reparatie van professionele elektronica met een specialisme in grote interactieve schermen en werkt daar waar nodig voor onder white label. Nieuwe installaties worden volledig turn key opgeleverd. KEBE hanteert voor de installatie vaste tarieven waardoor het voor je verkopers een afgebakende propositie is en de verkoop hierdoor niet hoeft te vertragen. Afhankelijk van de wensen van je klant is een same day service mogelijk. Leasing in combinatie met een servicecontract is ook mogelijk. Resellers kunnen na prijsopgave hun eigen marge bepalen op de hardware en de services. KEBE verzorgt ook de fabrieksgarantie voor de reparatie voor i3, Sharp Professioneel, Pioneer en Blaupunkt. Neem voor meer informatie over de diensten van KEBE contact op met Ramon Schenke 06-34400099 of via ramon@mxmblueline.nl.

Deel dit bericht
FacebookTwitterLinkedInGoogle+Delen
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Geef een reactie